Caroline/ juli 18, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

Heb jij de zon in het teken Leeuw staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van rugproblemen en hartkwalen. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Als jij (ernstige) gezondheidsklachten ervaart, dien je dit steeds te bespreken met jouw arts en/of behandelaar!

Zon in Leeuw mogen hun energie correct leren doseren

Je hebt het waarschijnlijk al mogen ervaren dat jij met jouw Zon in het teken Leeuw een uitstekende vitaliteit hebt. Zeker in je jonge jaren is dit het geval. Maar op een bepaalde leeftijd zou je wel eens de tol kunnen betalen voor je uitspattingen. Het is dus belangrijk om te leren jouw energie goed te beheren.

Kies je ervoor om minder gezonde levensstijlkeuzes te maken? Dan is de kans groot dat je met een hogere bloeddruk te kampen krijgt. Iemand met een Zon in Leeuw kan geneigd zijn om veel bier en alcoholische drank te nuttigen. Als je deze zaken nodig hebt om in te slapen of om te blijven functioneren, dan wordt het tijd om hier iets mee te gaan doen. Kortom, je mag gerust wat feesten en zondigen in je leven, maar zorg ervoor dat je er nadien de tol niet voor hoeft te betalen.

Genieten Zon in Leeuw

Werken aan een gezondere levensstijl

Het is dan ook geen luxe om met je Zon in Leeuw regelmatig jouw levensstijl onder de loep te nemen. Gezien rood vlees jouw vuurelement nog meer kan stimuleren, kan het een interessante zet zijn om de porties hiervan te verminderen. Een klein gebaar voor iets meer gezondheid. Ook met andere stimulerende middelen, cafeïne, alcohol en pikante kruiden ben je beter wat spaarzamer om je gezonder te voelen.

Leeuw is het heetste teken van de zodiak. Het valt namelijk pal in de zomerperiode op het noordelijk halfrond. Uitdroging komt dan ook sneller voor bij dit teken. Zeker als je veel koffie drinkt dat een uitdrogend effect heeft. Wees alert op tekenen van uitdroging en neem deze serieus. Investeren in een zuivere waterbron in huis is voor jou een goede keuze. Zet op jouw weekmenu ook veel verkoelende vruchten en salades om jouw vitamine- en mineralenbalans aan te vullen.

Zon in Leeuw heeft gemakkelijker verstoorde vetstofwisseling

De gal die geproduceerd wordt in de lever wordt via de galblaas naar de darmen gevoerd. Deze belangrijke stof zorgt ervoor dat jij de vetten in je maaltijd correct kunt verteren en opnemen. Alleen werken de galwegen vaak wat minder efficiënt als de Zon in Leeuw staat. Het is dan ook belangrijk om jouw stoelgangspatroon goed in de gaten te houden om dit gezondheidsprobleem tijdig op te sporen. Quasi alle belangrijke hormonen in ons lichaam worden uit vetten gemaakt. Als jouw vetmetabolisme begint te stagneren, kan dit hormonale klachten tot gevolg hebben. 

Het hart wordt geregeerd door de Zon in Leeuw. Traditioneel worden hartaandoeningen dan ook met dit teken in verband gebracht. Zeker klachten gerelateerd aan een te hoge geoxideerde cholesterol in het lichaam komen gemakkelijker voor. De lever produceert tot 90% van onze cholesterol, als deze minder goed werkt, geraakt hier dus ook het evenwicht verstoord. Voor jou geldt dus dat het monitoren van je hart en vaten een hele goede gezondheidsroutine is om levensbedreigende aandoeningen te voorkomen.

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een mini gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je vraagt hem hier gratis aan!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology For Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Meer ontdekken over hoe jij jouw gezondheid kan ondersteunen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.