Caroline/ oktober 24, 2022/ Astrologie/ 0 comments

Heb jij de zon in het teken Schorpioen staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van klachten die te maken hebben met jouw uitscheidingsfuncties. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Als jij (ernstige) gezondheidsklachten ervaart, dien je dit steeds te bespreken met jouw arts en/of behandelaar!

Zon in Schorpioen moet extra aandacht hebben voor ontgiften

Heb jij soms last van zweetaanvallen of kleeft er regelmatig een geurtje aan jou? Dan is het tijd om eens naar je gezondheid om te kijken. Dit kan immers het teken zijn dat jouw lichaam niet meer in staat is om jouw gifstoffen correct uit je lichaam te verwijderen. Ook acné en andere huiduitslag kan hier een teken van zijn.

Met de zon in Schorpioen is het belangrijk om de stapeling van toxines tegen te gaan. Regelmatig ontgiften onder professionele begeleiding kan een belangrijke gezonde gewoonte zijn. Maar ook op dagelijkse en wekelijkse basis kun je hier zaken voor ondernemen. Door regelmatig jouw lymfesysteem te ondersteunen met cardiotraining zoals wandelen, kan jij jouw ontgifting ondersteunen. Het drinken van een reinigende kruidenthee of het nemen van een ontgiftend bad zijn twee opties die je hier ook bij kunnen helpen. Wil je het echt grondiger aanpakken? Dan is het opzoeken van een goede therapeut interessant zijn.

zon in schorpioen heeft veel verborgen kanten

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk hoef je alle gifstoffen die je niet binnenkrijgt, niet te verwijderen uit je systeem. Als jij dus op dagelijkse basis let op wat je eet, waar jij je huis mee poetst, hoe jij jouw huid verzorgt enz. Dan kan jij voorkomen dat toxines de kans krijgen om te stapelen. Zorgvuldig nagaan welke zaken jij in je huis haalt, kan een goede gezondheidsgewoonte zijn als zon in Schorpioen. 

Daarnaast is het ook belangrijk om tijdig in te grijpen als je opmerkt dat jij last hebt van constipatie of van urinewegproblemen. Als jouw uitscheidingsfuncties niet meer voldoende werken, ga jij veel sneller dan anderen gezondheidsklachten ervaren. Een vezelrijke voeding met voldoende vocht en een gezond bewegingspatroon zijn geen overbodige luxe voor jou.

Jouw lever is jouw onzichtbaar zwakke punt

De combinatie van wat hardere stoelgang met een verzwakte leverfunctie kan ervoor zorgen dat jij sneller last hebt van vervelende aambeien. Als je hier last van ervaart is het hoog tijd om voor jouw lever te gaan zorgen. Je kan al beginnen met het verminderen van je alcoholconsumptie en te minderen met vlees en chocolade. Een algemeen gezond eetpatroon zonder gefrituurde dingen is een hele ondersteuning voor jouw lever. Je kan ook denken aan het eten van bittere groenten zoals witloof en artisjok. Verder kan mariadistel een interessant kruid zijn om onder begeleiding van een therapeut te gebruiken.

zon in schorpioen moet aandacht hebben voor hormonale gezondheid

Moest jij met je zon in Schorpioen hormonale klachten ervaren zoals endometriose, dan is het onderzoeken van jouw leverfunctie bij een complementair therapeut een goede optie. Dit belangrijke orgaan zal immers de overtollige hormonen afbreken en is cruciaal voor een goede hormonale gezondheid. 

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een mini gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je vraagt hem hier gratis aan!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology For Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Meer ontdekken over hoe jij jouw gezondheid kan ondersteunen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Share this Post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.