Caroline/ april 20, 2023/ Astrologie/ 0 comments

Heb jij de zon in het teken Stier staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van klachten aan de keel en schildklier. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Als jij (ernstige) gezondheidsklachten ervaart, dien je dit steeds te bespreken met jouw arts en/of behandelaar!

Goede gewoontes kweek je jong

Met de Zon in Stier heb jij over het algemeen een sterke gezondheid en immuniteit. Jouw energie is erg stabiel en geaard. Soms heb je hierdoor het gevoel dat jij jou qua levensstijl alles kan permitteren. Door veel bourgondische maaltijden rijk aan kaas, vlees, room en andere delicatessen kan je later in je leven problemen krijgen. Chronische aandoeningen kunnen hier het gevolg van zijn.

Er is helemaal niet mis van lekker genieten van bourgondische maaltijden. Het draait vooral om het vinden van balans. Door rijkelijk groenten en fruit in het dieet te voegen van jong af, kun je al gedeeltelijk compenseren voor jouw smaakvoorkeuren. Ook het kweken van goede drinkgewoontes zal je later in het leven geen windeieren leggen. Je hebt van nature namelijk de neiging om soms iets te weinig water te drinken. Door hier sinds een jonge leeftijd op te letten, kan jij de basis leggen om later meer marge te hebben voor minder ‘gezonde’ uitspattingen.

Zaadjes moet je planten voor de toekomst met Zon in Stier

Zon in Stier slaat gifstoffen op

Gifstoffen opslaan is jouw middle name als jij de Zon in Stier hebt staan. Zeker gezien jij wel kan houden van een goed glaasje (of meerdere) alcohol, is het belangrijk om je hier bewust van te zijn. Alcohol blokkeert namelijk tijdelijk je leverfunctie, waardoor andere ontgiftingsprocessen in je lichaam tijdelijk op pauze worden gezet. Probeer je alcoholgebruik dus wat te beperken op bepaalde dagen en er geen dagelijkse gewoonte van te maken.

Een jaarlijkse detox uitvoeren om jouw uitscheidingsorganen een extra duwtje te geven onder begeleiding van een gekwalificeerde professional kan belangrijk zijn voor je gezondheid. Vooral de lever en jouw dikke darm zijn twee organen die meer aandacht verdienen dan gemiddeld om je gezond te houden.

Goed in het bouwen van routines

Routine is iets waar jij van houdt. Als jij al vroeg in je leven gezonde gewoontes inbouwt, dan zitten die heel hard in jouw systeem ingesleten. Hoe vroeger jij een gewoonte kan maken van regelmatig bewegen, hoe meer kans dat jouw conditie levenslang op peil blijft. Het is belangrijk voor je om voldoende tijd in de natuur te spenderen, liefst zelfs op een plek waar je zelf jouw groenten kan verbouwen. Een fitnessbeurt heb je dan alvast niet meer nodig!

Zon in Stier mag genieten, maar dient dit bewust in te plannen om later gezond oud te worden

Merk jij op dat je weer meer luchtwegklachten ervaart? Dan is het een teken om even jouw eetroutine onder de loep te nemen. Als jij last hebt van verkoudheid of een zere keel, dan is het goed om melkproducten even zo veel als mogelijk te laten staan. Komt dit heel vaak voor? Dan is dit een teken aan de wand dat jouw dikke darm dringend reiniging nodig heeft. Raadpleeg hiervoor een professional voor correcte begeleiding.

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een mini gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je vraagt hem hier gratis aan!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology For Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Meer ontdekken over hoe jij jouw gezondheid kan ondersteunen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Share this Post

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.