Caroline/ mei 19, 2023/ Astrologie/ 0 reacties

Heb jij de zon in het teken Tweelingen staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van klachten aan de luchtwegen. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Als jij (ernstige) gezondheidsklachten ervaart, dien je dit steeds te bespreken met jouw arts en/of behandelaar!

Een zware druk op jouw zenuwstelsel

Met de Zon in Tweelingen zou je behoorlijk gezond kunnen zijn. Alleen is dit eerder de zeldzame raaf in de groep. Een gevarieerd gezond dieet en voldoende rust zijn meestal een utopie voor jou. Junkfood is nu eenmaal gemakkelijk als je niets wil missen van de wereld. En regelmatig ruil je slaap in voor die spannende ervaring. Zo ondermijn je stelselmatig jouw eigen gezondheid.

Een ander punt waarop jij jezelf snel ondermijnt is het gebruik van media en telefoon. Verslavingen liggen vaak op de loer. De elektromagnetische velden die deze toestellen uitzenden hebben een verzwakkende werking op jouw zenuwstelsel. Het kan dus zeer gezond zijn om ’s nachts de gsm uit de slaapkamer te verbannen voor een betere nachtrust.

Als Zon in Tweelingen krijgt jouw zenuwstelsel het in de moderne wereld zwaar te verduren

Voldoende voeding voor het zenuwstelsel is belangrijk met de Zon in Tweelingen

Jouw zenuwstelsel heeft best wat ondersteuning nodig lieve Zon in Tweelingen. Voeding rijk aan vitamines en mineralen is hier al een mooie stap naartoe. Let vooral op de hoeveelheid B-vitamines en magnesium omdat deze zaken zeer noodzakelijk zijn bij een stressgevoelig zenuwstelsel. Ook het gebruik van koninginnegelei kan bij tijden een interessante zet zijn om jouw zenuwstelsel een boost te geven.

Verder mag je zeker nadenken over een regelmatige aardingspraktijk. Je kan bijvoorbeeld elke dag beginnen met blote voeten op de aarde in de tuin. Het maakt je direct fris en wakker om de dag te starten. Ook een ommetje in de natuur kan hier perfect dienstdoen. Andere nuttige tools kan je vinden in het eten van knollen en wortels omdat deze een aardende werking hebben of in het gebruiken van een verzwaringsdeken. Welke vorm van aarden ook werkt voor jou, maak er een dagelijkse gewoonte van.

Gezonde gewoontes kweken

Structuur is niet altijd gemakkelijk voor je. Jij houdt immers van variatie en spontaniteit. Dat je de hele tijd aan je smartphone of andere apparaten gelijmd bent, heb je vaak minder in de gaten. Toch is het belangrijk om regelmatig tijd offline in te plannen voor jouw gezondheid. Zeker bij het slapen of bij maaltijden is dit van belang. Je voedingspatroon verwaarlozen is echter niet de gemakkelijkste manier om die variatie in je leven te brengen. Misschien is het leuker om elke week een exotisch gerecht te bereiden of een nieuwe keuken te proeven. Door variatie te steken in jouw gezondheidsgedrag, kan je toch een gezonde structuur opbouwen die voor jou werkt. 

Een kakofonie aan prikkels is lastig met Zon in Tweelingen

Een heel kleine dagelijkse gewoonte die jouw gezondheid een enorme boost kan geven is een bewuste ademhalingsoefening doen. Door met aandacht je ademhaling te volgen en een correcte ademhalingstechniek toe te passen, zorg je voor een betere zuurstofvoorziening. Als je weet dat je ademhaling je verbindt met het leven, dan besef je dat deze kleine dagelijkse oefening jou kan verbinden met je levenslust. Echt de moeite waard dus!

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een mini gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je vraagt hem hier gratis aan!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology For Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Meer ontdekken over hoe jij jouw gezondheid kan ondersteunen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.