Caroline/ april 18, 2023/ Astrologie/ 0 reacties

Heb jij de zon in het teken Vissen staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van immuniteitsproblemen. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Als jij (ernstige) gezondheidsklachten ervaart, dien je dit steeds te bespreken met jouw arts en/of behandelaar!

Breng jouw lymfestelsel dagelijks in beweging

Ons lymfestelsel staat onder immense druk tegenwoordig. Voortdurend wordt ons lichaam gebombardeerd met toxische stoffen en virussen/bacteriën die we moeten wegwerken. Hierin speelt ons lymfestelsel een grote rol. Dit systeem is voor zijn dagelijkse werking erg afhankelijk van de beweging van de spieren. Dagelijks wat fysieke beweging inplannen zoals een goede wandeling, kan het lymfesysteem helpen om goed te stromen. 

Hou je liever van wat meer variatie? Dan is dansen een goede activiteit. Het helpt je de spanningen los te laten en je lichaam in de flow te brengen. Plus het geeft je humeur nog een leuke boost ook.

Zon in Vissen vindt liefst een job die ontspannende inspanning is

Immuniteit zou aan de top van je prioriteitenlijst moeten staan met zon in Vissen

Begin je je wat ziek te voelen lieve zon in Vissen? Dan is dit een signaal dat je niet mag missen. De kleinste infectie smoor je beter in de kiem. Door tijdelijk granen en melkproducten te minderen in je dieet, kan je de slijmvorming verminderen. Daarnaast is een goede portie rust primordiaal.

In de winter kan het een goed idee zijn om wat extra immuunondersteuning toe te voegen aan jouw schema. Een belangrijke vitamine om in het oog te houden is vitamine D. Jaarlijks een bloedafname om de spiegel hiervan te bepalen, kan een goede gezondheidsgewoonte zijn. Zo weet je zeker of je dient te suppleren of niet. Ook het gebruik van sommige antivirale of antibacteriële kruiden kan je zeker overwegen gedurende de kritieke winterperiode. 

Een moeilijke verhouding met slaap

Bij een gewone 9-to-5 job, leg je heel veel druk op jouw systeem, lieve zon in Vissen. Je bouwt meer stress op dan de gemiddelde persoon tijdens een werkdag en zal actief aan de slag moeten om dit te compenseren. Tijd om te ontspannen na de werkdag is een absolute must. Het is belangrijk dat die tijd alleen kan worden doorgebracht en gewoon ongedwongen is. Even echt gewoon doen waar jij nood aan blijkt te hebben. 

Soms een stilstaan en naar de koeien loeren is goed met Zon in Vissen

Ook qua slaap heb je meer slaap nodig dan gemiddeld. Uitslapen kan dan ook een hobby van je zijn. Toch is jouw relatie met slaap vaak problematisch waardoor het slaaptekort zich kan opstapelen. Een job waarbij je elke dag vroeg dient op te staan, maakt dit probleem steeds weer groter. Wees dus aandachtig bij de keuze van je job en plan extra veel slaaptijd in jouw weekschema om aan jouw behoeften te voldoen. 

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een mini gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je vraagt hem hier gratis aan!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology For Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Meer ontdekken over hoe jij jouw gezondheid kan ondersteunen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.