Caroline/ februari 1, 2023/ Astrologie/ 0 reacties

Heb jij de zon in het teken Waterman staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van zenuwklachten. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Als jij (ernstige) gezondheidsklachten ervaart, dien je dit steeds te bespreken met jouw arts en/of behandelaar!

Slimme hacks voor je gevoelige systeem

De donkere dagen van de winterperiode doen jou als Zon in Waterman geen goed. Door het lichtgebrek dreig jij sneller ter vervallen in vermoeidheidsklachten of depressieve klachten. Als je hier erg gevoelig aan bent, kan het goed zijn om je in te lezen in lichttherapie. Deze zachte therapie kan je helpen om de winterblues tegen te gaan. Je kan daarnaast de gewoonte kweken om in de ochtend in het daglicht buiten te gaan. Het natuurlijke daglicht op je netvlies laten vallen kan helpen om deze klachten te verminderen.

Dit laatste kan je prima combineren met een fijne ochtendwandeling. Het is voor jou soms lastiger om zuurstof adequaat te transporteren in je lichaam. Je bloedsomloop kan met de zon in Waterman soms wat sloom zijn met koude ledematen en lage bloeddrukken tot gevolg. Door voldoende frisse lucht kan je dit effect tegengaan. Tijdens de nacht kan het voor jou belangrijk zijn om een raam open te hebben staan voor een betere slaapkwaliteit. Ga hier vooral mee experimenteren.

Zon in Waterman heeft haat liefde verhouding met technologie

Een zenuwversterkend dieet voor de Zon in Waterman

Als jouw zon in Waterman staat kan je moeite hebben met de opname van vitamine A, E en D. Magnesium- en jodiumbehoeften kunnen verhoogd zijn. Al deze voedingsstoffen zijn noodzakelijk voor het zenuwstelsel. Een systeem dat bij jou al meer onder druk staat. 

Het is interessant om regelmatig via je voedingskeuze jouw zenuwstelsel te ondersteunen en versterken. Door wat edelgist aan je maaltijden toe te voegen, neem je meer B-vitamines tot jou. In de ochtend kan je (zeker in de winterperiodes) wat koninginnegelei gebruiken om jouw weerstand en reserves te boosten. 

Elektromagnetische straling een ontbrekende puzzel

Jij kan meer last hebben dan anderen van elektromagnetische straling. Merk jij dat je verschrikkelijk moe wordt van de godganse dag achter een scherm zitten? Dan is het belangrijk om even te kijken of dit niet veroorzaakt wordt door de elektromagnetische straling rondom je. Een tijdje offline gaan of gaan bosbaden kan een perfecte manier zijn om jouw zenuwstelsel de broodnodige rust te gunnen. 

Elektromagnetische straling kan lastig zijn voor Zon in Waterman

Durf dit vooral zelf te onderzoeken. En ga op zoek naar manieren om je leefomgeving of beroep aan te passen als jij hier erg gevoelig voor blijkt. Misschien is het probleem al op te lossen door regelmatig even een wandeling in het groen doorheen je werkdag te weven. 

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een mini gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je vraagt hem hier gratis aan!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology For Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Meer ontdekken over hoe jij jouw gezondheid kan ondersteunen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.