Caroline/ september 23, 2022/ Astrologie/ 0 reacties

Heb jij de zon in het teken Weegschaal staan? Dan heb jij meer kans gezondheidsklachten te ontwikkelen in systemen die gelinkt worden met dit teken. Hierdoor ga je sneller last hebben van urinewegproblemen en problemen in het suikermechanisme. De tekst hieronder dient louter ter informatie. Als jij (ernstige) gezondheidsklachten ervaart, dien je dit steeds te bespreken met jouw arts en/of behandelaar!

Zon in weegschaal heeft gevoelige nieren

Met de zon in weegschaal zijn je nieren een zwakke plek. De kleur van jouw urine is hierdoor een uitermate goede graadmeter van jouw gezondheid. Liefst is deze erg licht van kleur met een schijntje geel. Is jouw urine meer geconcentreerd? Dan is het belangrijk om voldoende te drinken. Als jij tekenen hebt van een blaasontsteking, is het belangrijk dat je dit serieus neemt zodat dit niet escaleert. 

Gezien natrium en kalium twee tegenwerkende mineralen zijn die jouw vochtbalans en bloeddruk regelen is het belangrijk dat je beide in evenwicht houdt in jouw dieet. Vaak is onze voeding erg natriumrijk met soms een hoge bloeddruk tot gevolg. Door aandachtig kaliumrijke voedingsmiddelen in je dieet op te nemen, kan je dit evenwicht op een zachte manier herstellen.

zon in weegschaal vindt een partner belangrijk

Evenwicht in jouw eetpatroon

Daarnaast is jouw pH balans erg kwetsbaar. Een evenwichtige voeding is dan ook jouw beste partner als zon in weegschaal. Het eten van veel alkaliserende voedingsmiddelen kan een goede ondersteuning zijn voor je algehele gezondheid. Denk hierbij aan rijkelijk veel fruit en groenten in jouw dieet.

Schijnbaar zonder problemen kan je jaren overleven op suiker en junkfood als zon in weegschaal. Suiker is dan ook vaak jouw lievelingssmaak. Het gevaar bestaat dan ook dat dit je later in je leven opbreekt met bloedsuikerproblemen tot gevolg. Je kan hier denken aan hypoglykemie, metabool syndroom of diabetes mellitus. Door hier de balans te bewaken zoals het een echte weegschaal betaamt, verminder je het risico op gezondheidsklachten aanzienlijk.

Balans is het kernwoord voor de zon in weegschaal

Als weegschaal is de zoektocht naar balans een levenslange focus. Ook in de agenda is dit een belangrijk principe. Door wekelijks evenwicht te creëren in je mentale, sociale en fysieke activiteiten zal je merken dat je veel meer gedaan krijgt. 

Evenwicht in de maaltijden is belangrijk met zon in weegschaal

Het is belangrijk om de balans te houden tussen je werkleven en je privéleven. Ook in voeding dien je de maat te houden. Dagelijks een portie lichaamsbeweging waarbij je hartslag ferm de hoogte ingaat, is een belangrijke gewoonte voor je. Zoek hiervoor een partner in crime zodat je wat gezelschap hebt. Dit zal ervoor zorgen dat jij dit best wel een leuk deel gaat vinden van jouw dagelijkse routine.

Wil je meer ontdekken over jouw gezondheid volgens jouw geboortehoroscoop? Dan kan een mini gezondheidsprofiel jou vast bekoren. Je vraagt hem hier gratis aan!

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Ik heb mijn inspiratie gehaald uit Judith Hill’s Medical Astrology For Health Practitioners. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden in haar boeken.

Meer ontdekken over hoe jij jouw gezondheid kan ondersteunen?

Wat zou het voor jou betekenen als jij de echte oorzaak van jouw gezondheidskwaaltjes zou weten? Je zou in staat zijn om de klachten voor te zijn en de patronen te doorbreken. Stelsels die van nature zwakker zijn, zou je extra kunnen ondersteunen in periodes waarin dit nodig is. Zou dit geen gigantische sprong betekenen voor jouw gezondheid?

Jouw geboortehoroscoop herbergt deze informatie. In jouw gezondheidsprofiel neem ik je mee op reis in je eigen lichaam door middel van jouw geboortehoroscoop. Je ontdekt er handvaten om preventief jouw gezondheid te versterken zodat je geen nood hebt om ziek te worden. Wil jij ook graag meer gezondheid in je leven?

  • Detecteer de organen en stelsels die extra ondersteuning nodig hebben in jouw lichaam.
  • Krijg inzicht in de periodes waarin bepaalde klachten zich meer manifesteren en wat je hieraan kunt doen.
  • Ontdek of er bepaalde voedingsmiddelen niet goed matchen met jouw blauwdruk.
  • Achterhaal welke psychologische- en omgevingsfactoren een rol spelen in chronische klachten.
  • Kom te weten welke levensstijl echt bij je past.
  • Ontdek hoe jij de gezonde versie van jezelf kan worden en blijven.

Wie ben ik?

Caroline Risack is een professionele astrologe. Ze gelooft erin dat ze vanuit de complexiteit van de astrologische horoscoop praktische en down-to-earth adviezen destilleert die de levens van haar cliënten transformeert.

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Of cliënten nu kiezen voor een éénmalige Astrologische Gidsingsessie of een diepe duik nemen in hun geboortehoroscoop door middel van het Astrologie Embodied traject, ze maken terug connectie met zichzelf. Dit komt hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ten goede.

Caroline’s expertise helpt cliënten om zich aan te passen aan hun eigen natuurlijke ritmes en zo hun flow in het leven terug te vinden. 

Omdat Caroline gelooft in echt holistische zorg is zij ook nog werkzaam als naturopaat. Hiernaast is zij bezig met de opleiding tot vroedvrouw om zo vrouwen te ondersteunen in hun hormonale gezondheid. Haar expertise leert ieder terug connectie maken met hun lichaam en deze te eren en vertroetelen als een heilige tempel.

Caroline’s missie is het terug verbinden van klanten met hun ziel, oerkracht en fysieke lijf zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken en hun gaven aan de wereld kunnen schenken. Zo maakt zij de wereld tot een mooier plekje.

Deel dit Bericht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.