Astro Sanitas is jouw partner in natuurlijke gezondheid in samenspraak met je reguliere behandelaren. In de natuurlijke gezondheidszorg starten we van het standpunt dat elk individu een bepaald temperament heeft. Vanuit dit temperament heb je een aanleg tot bepaalde ziektes en een mindere aanleg voor andere ziektes. Zolang jij in evenwicht leeft met jouw temperament is er geen vuiltje aan de lucht. Vaak verandert dit als de omgeving te veel stresserende factoren bevat voor jouw draagkracht. Hieruit ontstaat ziekte. Als jij graag onze verschillende diensten en producten wenst te ontdekken die jouw gezondheid ondersteunen dan kun je hiervoor terecht in de webwinkel.

Alles start bij de 4 basistemperamenten

We onderscheiden in de natuurlijke gezondheidszorg 4 basistemperamenten: vuur, water, lucht en aarde. Elk van deze elementen heeft zijn karaktertrekken. Wij zijn als persoon natuurlijk nooit 100% vuur of 100% water, maar steeds een mix. Problemen ontstaan wanneer deze mix uit evenwicht geraakt. Ziekte is hier het gevolg.

Met wat geluk is deze ziekte snel voorbij. Ons lichaam bevat immers een zelfherstellend vermogen.  Soms is dit echter niet voldoende. Op zo’n momenten kun je jouw gezondheid ondersteunen via verschillende technieken die dit zelfherstellend vermogen versterken. Veel van deze technieken zijn gebaseerd op het verminderen van stress op het fysieke, emotionele en spirituele vlak.

Technieken voor een natuurlijke gezondheid

Er zijn verschillende technieken die jou ondersteunen voor een natuurlijke gezondheid. Doordat iedereen een eigen unieke mix is, verschillen de techieken individueel. Elk traject is dan ook op maat. Je wordt van kop tot teen onder de loep genomen om de oorzaken van het onevenwicht te ontdekken.

Ik gebruik vaak manuele behandelingen waarbij we jouw spieren tot ontspanning laten komen. Dit kan door een simpele ontspanningsmassage, maar dit kan ook door middel van een dieptemassage. Jouw lichaam vertelt gaande weg het verhaal door steeds verder in ontspanning en genezing te gaan. Ook jouw voeten kunnen worden meegenomen in de behandelingen. Door de voeten in de diepte los te werken wordt jouw herstelproces bevorderd.

Daarnaast worden er ook nog veel natuurlijke middelen ingezet. Zo maak ik veel gebruik van fytotherapie zodat jij met de juiste kruiden minder klachten ervaart. Naast fytotherapie is het aanbod aan natuurlijke middelen groot. Zo kan ik mij ook beroepen op de apitherapie, acetotherapie, gemmotherapie en aromatherapie. De middelen die hiervoor gebruikt worden, zitten in de prijs van de consulten inbegrepen. Zo hoef jij niet op zoek in de winkel naar die kruiden of tincturen.

Aangezien een gezonde levensstijl steeds jouw gezondheid steeds ten goede komt, wordt hier voldoende aandacht aan besteed. Zo nemen we in de meeste trajecten jouw voedingspatroon onder de loep en kijken we naar manieren om gezond te bewegen. Ook dagelijkse stressbeheersing komt aan bod.

Wat zeggen anderen over mij?

Zij is een zeer empathische dame die veel oogcontact heeft en heel begaan is met haar patiënten; ze heeft zowel psychologisch als spiritueel inzicht.

 

De patiënten hebben veel bijgeleerd en genoten van de bekwame behandelingen waarbij ze uitleg gaf welke spieren/organen ze aan het stimuleren was.

 

Ze is een zeer toffe gezondheidstherapeute die het alternatieve als een aanvulling ziet op de klassieke geneeskunde.

Interesse in een traject?

Als jij ook graag jouw weg aanvat naar een natuurlijke gezondheid, dan kun je terecht in mijn webwinkel. Heb je nog prangende vragen? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren voor meer informatie.