Ieder van ons is uniek en heeft dus ook nood aan een unieke behandeling voor haar klachten. Jouw persoonlijkheid bepaalt mee welke technieken en middelen voor jou werkzaam zijn. Een natuurlijke gezondheid is voor iedereen anders. De ene vrouw voelt zich natuurlijk gezond als ze in staat is om haar job uit te oefenen en met energie thuis te komen, waar een andere vrouw zich het meest gezond voelt als er niet te veel overgewicht is. Voor nog anderen is gezondheid het afwezig zijn van ziekte. Kwaliteit van leven en natuurlijke gezondheid is een heel persoonlijk gegeven waar we samen naar op zoek gaan in het kennismakingsgesprek. Wanneer is dit traject voor jou geslaagd? Wat zijn jouw verwachtingen?

Vanuit jouw verwachtingen en vragen wordt dan ook een individueel traject samengesteld. Aangezien geen enkel lichaam standaard is, zal geen enkele behandeling dit zijn. Vaak verwachten we dat een detoxkuur of een kruid zoals curcuma bij iedereen een gelijkaardige werking heeft. Laat me alvast zeggen dat dit helemaal niet het geval is! Wat voor iemand geschikt is, wordt steeds individueel bekeken in samenspraak met de huidige behandelingen.

Boek hier jouw kennismakingsconsult!

Hoe werk ik?

De eerste afspraak is steeds een kennismakingsconsult. Zo krijg ik een volledig beeld van jouw klachten en kan ik beginnen om jouw unieke puzzel te ontrafelen. Ik maak gebruik van verschillende duidingstechnieken zoals irisscopie om een goed beeld te krijgen van de oorzaken van jouw klachten. Je mag verder nog een ontgiftend voetenbad verwachten om alle stress even van je af te laten glijden en als afsluiting krijg je nog een massage zodat je ontspannen naar huis kunt vertrekken. Zo krijg jij een duidelijker beeld van het mogelijke vervolgtraject.

Na het kennismakingsconsult ga je vast naar huis met een heleboel nieuwe informatie rond een natuurlijke gezondheid. Ik geef je sowieso nog even de samenvatting mee op mail achteraf. Daarna is het aan jou! Wens jij graag een vervolgtraject aan te vatten? Dan krijg je van mij de prijs van het kennismakingsconsult terug als korting op je traject. Op heden bied ik 2 vervolgtrajecten aan afhankelijk van de ernst van je klachten.

  • Detox intensive van 6 weken aan €600,00
  • Reboot your health van 3 maanden aan €1100,00

Beide trajecten zijn volledig gebaseerd op individuele sessies met een op jouw maat aangepaste behandeling. Reken per sessie 2 uur tijd in om eventueel nog even bij te komen na de behandeling. De nodige supplementen zoals kruidenpreparaten, etherische olie en dergelijke krijg je ter plaatse mee gedurende het traject en erna kun je ze nog bij mij aankopen als jij jouw behandeling nog dient verder te zetten. De prijs voor aanvullende supplementen wordt zo laag mogelijk gehouden en wordt bekeken in samenspraak met jouw financiële draagkracht. Heb je toch nog prangende vragen? Contacteer mij gerust.

Wat zeggen anderen over mij?

Caroline is een warm en zorgzame therapeut met heel wat levenswijsheid die je verderhelpt voor fysieke en mentale gezondheidsproblemen. Geen darmklachten meer sinds haar behandeling met onder andere prebiotica en ook een stuk op vastgeroeste emoties gewerkt. Aanrader: haar aangepaste massages!

Ellen

Ze is een zeer toffe gezondheidstherapeute die het alternatieve als een aanvulling ziet op de klassieke geneeskunde.

Anoniem

Goede persoonlijke begeleiding. Er werd gekeken naar de zwaktes in het lichaam en een gepaste behandeling op gevonden met kruiden. aanrader voor iedereen die met gezondheid bezig is!

Nina

Wat komt er aan bod in de trajecten?

Ik gebruik vaak manuele behandelingen waarbij we jouw spieren tot ontspanning laten komen. Dit kan door een simpele ontspanningsmassage, maar dit kan ook door middel van een dieptemassage. Jouw lichaam vertelt gaande weg het verhaal door steeds verder in ontspanning en genezing te gaan. Ook jouw voeten kunnen worden meegenomen in de behandelingen. Door de voeten in de diepte los te werken wordt jouw herstelproces bevorderd.

Daarnaast worden er ook nog veel natuurlijke middelen ingezet. Zo maak ik veel gebruik van fytotherapie zodat jij met de juiste kruiden minder klachten ervaart. Naast fytotherapie is het aanbod aan natuurlijke middelen groot. Zo kan ik mij ook beroepen op de apitherapie, acetotherapie, gemmotherapie en aromatherapie. De middelen die hiervoor gebruikt worden, kun je bij mij aanschaffen. Zo hoef jij niet op zoek in de winkel naar die kruiden of tincturen.

Aangezien een gezonde levensstijl steeds jouw gezondheid steeds ten goede komt, wordt hier voldoende aandacht aan besteed. Zo nemen we in de meeste trajecten jouw voedingspatroon onder de loep en kijken we naar manieren om gezond te bewegen. Ook dagelijkse stressbeheersing komt aan bod. Je ziet een natuurlijke gezondheid omvat veel verschillende aspecten.

Voelt dit als jouw weg naar een natuurlijke gezondheid?